Tendenza – den tidløse trendsætter  

Fendt Tendenza campingvognen er for jer, der går op i design, god kvalitet og trendorienteret indretning. Med en Fendt Tendenza går du ikke på kompromis med hverken komfort eller detaljen. Den nye reviderede Tendenza 2018 byder på mange nye luksusdetaljer. 

Fendt har revideret sin førsteklasses Tendenza. Med den nye campingvogn vil Fendt gerne inspirere campingvognsentusiaster over hele Europa. Den nye Tendenza er derfor til dig med øje for indretning. Samtidigt går du ikke på kompromis med den kendte Fendt-komfort.

Nye funktioner i Tendenza

Én af de nye detaljer i Tendenzaen er, at nogle af modellerne har fået en oplyst køkkenbagvæg i glasoptik. Ydermere er køkkenet i alle modeller udstyret med en avanceret gasopvarmning Combi 4 med CP Plus.

Som en ny standardfunktion i alle Tendenza-modeller får du iNet-Box-centralenheden. Den knytter alle indbyggede Truma-enheder sammen, så opvarmning og klimasystemer kan overvåges og drives via smartphone eller tablet.

Fendt reviderer udvendigt design

I modelåret 2018 finder man nogle udvendige opgraderinger for alle Fendt modeller. Detaljer såsom ny designet bagende (undtagen på Brillant), nye shunting håndtag bagtil og nye baglygter samt højere serviceklap er bare nogle af de nye tiltag, man kan finde på næste sæsons vogne.

Innovation i indretning

Indenfor byder Tendenzas nye model på lækre detaljer såsom højere senge og belysning i garderoben med bevægelsesføler. Indenfor er der nye loftslamper, bestikindsatser med ny softtouch overflade samt nyt køleskab i rustfrit stål-udseende.

Sidst men ikke mindst kan du matche de indendørs nyheder med materialekombinationerne ”Bergamo” eller ”Catania” og møbler i ”Chesterfield Oak”, hvilket giver et eksklusivt udtryk.