Specialmodel giver ekstra plads til alt

Fendts specialmodel Bianco Emotion 445 FH giver dig både ekstra plads til bagage og til indendørs ophold i vognen, som er særligt designet til to aktive campister.

Campingferie er aktiv ferie – du flytter dig fra sted til sted med vognen, og når vognen er placeret, bliver det din tur til at bevæge dig. F.eks. i løbesko eller på cykel. I Bianco Emotion får du en ny version af cykeltransport, når bagagen bliver installeret via sin egen dør forrest i vognen.

Ud over at have sin egen dør, kan bagageopbevaringen gøres ekstra rummelig. Det sker ved at klappe vognens dobbeltseng op under kørsel. Så kan du både medbringe mountainbike og surfbræt, hvis du har brug for det!

 

Camping nu med lounge-stole

Plads til indendørs ophold er der også udviklet på i Bianco Emotion. Langs begge sider af vognen er der installeret siddebænke med en særlig lounge-sofapude, så I rigtigt kan slænge jer med hver jeres ferie-krimi.

Bordet kan I let skubbe ind eller trække frem mellem de to loungestole, der naturligvis også kan benyttes som almindelige siddegruppe-bænke, når I skal sidde ret op og ned for eksempelvis at spise eller spille spil.

 

Et lækkert køkken på tværs

Bianco Emotion er på mange måder nytænkning af, hvordan en campingvogn er indrettet, og derfor kan det være svært at forestille sig.

Den høje dobbeltseng er placeret fortil, mens køkkenet er indrettet på tværs bagtil.

Toilettet er uden douche, men der er mulighed for at få installeret en udendørsbruser, som man kender det fra nogle modeller autocamper.

 

Første sæson med Emotion

Bianco Emotion er produceret med iNetbox, som gør det muligt at styre varmen med en app på din smartphone. Modellen er indtil videre produceret i et begrænset antal, og efterspørgslen vil formentlig afgøre, hvornår du kan støde på den hos din campingforhandler.

Du kan læse mere om modellen på Fendts internationale website, hvor der også er link til en lille stemningsfilm.