Søjlebord giver flere pladser om bordet

Lige så snart alle er på plads omkring bordet, er der en, som skal på toilet. En af dem som sidder inderst, naturligvis! Det er nu, familien er allermest glad for søjlebordet, hvor bordbenet aldrig er i vejen.

Søjlebordstellet er endnu en af de små detaljer, der gør campingferien i din Hobby campingvogn ekstra bekvem, og som gør de daglige familiesamlinger lidt mere hyggelige.

Hobbys campingvogne er jo kendt for den rummelige følelse, indretningen giver, og det smarte, trinløst indstillelige bord passer ind i den sammenhæng.

 

God benplads og ekstra sovepladser

Søjlebordet kommer især til sin ret på de tidspunkter, hvor mange er samlet i siddegruppen på samme tid – f.eks. i forbindelse med måltider. Men også i den øvrige, daglige færden i vognen er det en meget behagelig detalje, at siddegruppen har så god benplads.

“Søjlebordet kommer især til sin ret på de tidspunkter, hvor mange er samlet i siddegruppen på samme tid”

Det er lige så enkelt at benytte søljebordet som basis for ekstra sovepladser, som du er vant til med det almindelige bordstel.

Hobby har søjlebordet som standard i en hel del modeller – bl.a. alle Premium-vogne. Det er også muligt at bestille søjlebordet som ekstraudstyr i de fleste af de modeller, der ikke allerede er udstyret med det.

Se mere på Hobbys website