Smukke harmonier i campingvognen

Fendt elsker at lave smarte og lækre løsninger til sine campingvogne, og det gælder også den velklingende soundpakke, der sikrer dig god lyd i kabinen, uanset om du lytter til radio, CD eller forbinder til dit tv eller musikken på din smartphone.

Det er en af de hyggelige ting, du kan foretage dig på ferien. At lytte til radio, eller til yndlingsmusikken, mens du tøffer rundt og rydder op efter overnatningen eller mens du sidder inde skyggen og læser i et blad eller en bog.

Du har altid mulighed for at lytte til tonerne fra en medbragt radio eller måske fra din mobiltelefon. Men du ved også godt, hvor dårlig lyden er i den slags apparater. Det kan til nød gå at lytte til radioavis eller Mads & Monopolet på en iPhone, men det er noget andet at lytte til musik.

Løsningen i din Fendt campingvogn er at tilkøbe soundpakken helt fra start, når du f.eks. bestiller en Brillant.

Den bedste, blødeste campinglyd!

En soundpakke betyder, at der er installeret højttalere i campingvognen, når den ruller ud af samlebåndet. Højttalerne er forbundet til en modtager med både CD-afspiller og radio i campingvognen. Radioen har såvel FM- som DAB+-modtager, og der medfølger kabler så du kan tilslutte tv eller andre lydafspillere som f.eks. en smartphone.

Soundpakken benytter en VISONOK subwoofer og to par højttalere – to i soveværelset og to opholdsrummet. Du får næppe bedre lyd i campingvognen på nogen anden måde.

Så hvis du er til smuk harmoni i campingvognen – ikke blot i familien, men også musikalsk – skulle du måske kigge nærmere på Fendts soundpakke her