Sæsonens nye top-sællert – kan du nå det?

Tendenza 495 SFR er allerede på vej til at blive sæsonens top-sællert for Fendt. Kampagnevognen med det nye interiør er blevet så populær, at den allerede er udsolgt hos nogle af forhandlerne.

Det er ingen hemmelighed, at Fendt er stormet fremad på det danske marked igennem de senere år. I den sammenhæng overrasker det ikke, at Tendenza er en af de mest populære modeller hos campisterne.

Alligevel har det nok overrasket forhandlerne lidt, at den nydesignede Tendenza 495 SFR faldt i god jord hos campisterne. 2018-modellen var allerede udsolgt hos nogle af forhandlerne, før vi overhovedet var nået ind i 2018!

Mere smart og moderne

Man kan jo aldrig helt vide, hvad der er årsag til en vares succes. Men når det handler om 495 SFR, kan man i hvert fald pege på det nydesignede interiør. Med sine grålige nuancer har Tendenzaen et mere moderne og smart udtryk, der synes at passe godt til danske campisters smag.

Det stilfulde højglanskøkken med (Super-) Slim-Tower har store skuffer der gør det muligt at opbevare gryder, potter og pander, da hvert et hjørne er fuldt udnyttet!

På modsatte side finder man det smalle, men høje, rustfrie 140 L Slim-Tower køleskab. I kombination til den flotte messing vandhane i køkkenet, og deres stabile hængsler og eksklusive greb på lågerne – er det ingen hemmelighed at standarden endnu engang er sat højt!

Tendenza 495 SFR har også kombifyr (vælg mellem Truma 4 eller 6), som gør det mere enkelt og bekvemt at campere uden for højsæsonen samt at køre på længere ture med campingvognen.

 

Se på Fendts website, hvor vognen stadig er til salg