Masser af frisk mad i Brillant

Fendts Brillant er camping-luksus fra øverste hylde med masser af lækre features. Fra 2018 fås den flotte 700 SGA også med et nydesignet køkken, hvor køleskabet som noget helt nyt kan åbnes med dobbeltdør.

Også på campingferien er det en hyggelig syssel – og en behagelig oplevelse – at gøre sig umage med at tilberede et lækkert måltid. Og det har aldrig været lettere at gå i kast med, end det er i 2018-modellen af Fendts Brillant 700 SGA.

Iøjnefaldende er det ikke mindst, at det ualmindeligt rummelige køleskab (300 l) er med side-by-side-låger, som gør det nemmere at holde styr på madvarerne på tur – både fordi du kan medbringe temmelig meget, og fordi den ekstra plads gør det muligt at bevare overblikket.

 

Køkken-klap, tak

Køkkenet i 700 SGA har fået en ny tur på tegnebrættet og fremstår i 2018 med et helt nyt udtryk med bl.a. oplyst bagbeklædning. Ved hjælp af et par nydesignede klap-løsninger kan køkkenet uden besvær lukkes af fra resten af vognen, og der kan skabes ekstra plads på køkkenbordet, når arbejdet kræver det.

Køkkenet har tre blus, som er skjult under en glasdækning, når de ikke er i brug.

 

Høje standarder

Det er ikke kun køkkenet, som er smart i en SGA 700. Fendt Brillant har fået en ny, elegant indgangsdør med automatisk soft-close, og den er udstyret med centralt placeret TFT-panel, som styrer alle vognens elektroniske hjælpemidler.

Desuden kommer vognen som standard med både tagklimaanlæg og varme-gasovn.

Se nærmere på Brillant 700 SGA her eller hos din forhandler.