iNet-boks løfter camping-standarden

Trumas iNet Box gør det muligt for dig at fjernstyre varme og klimafunktioner i campingvognen med din mobiltelefon. I Fendts 2018-modeller er iNet blevet standardløsningen.

 

Du er sikkert vant til, at din Fendt campingvogn er ret smart – ikke kun i udseende og design, men også når det handler om vognens funktionaliteter; faciliteter der ”foldes ud” og pakkes sammen igen, alt efter om I skal sove, sidde eller lave mad.

Kan de blive ved at finde på? spørger man sig selv. Kan det snart blive smartere?

Svaret er, at naturligvis kan det det. Og Fendts 2018-modeller har beviset.

En app til det hele

Fra den kommende sæson har alle Fendts modeller nemlig installeret Trumas iNet Box, som tillader dig at benytte din mobiltelefon eller tablet til at styre alle vognens Truma-apparater, såfremt de er kompatible. Dvs. ovnen (Truma Combi C4 eller C6), der regulerer varmen og det varme vand, samt klimaanlægget, der køler vognen ned, når sommeren er for varm (der kan være forskel på, hvilke Truma-apparater der er standardsudstyr i de forskellige modeller – se evt. nærmere på www.fendtinfo.dk)

Når du sidder på campingpladsen og betjener apparaterne via Trumas app, sker det trådløst og gratis via bluetooth. Lige så snart, du er uden for rækkevidde af Bluetooth, slår app’en automatisk over på sms-kommunikation. Du kan altså bede vognen om at køle sig ned, mens du sidder og sveder på stranden. Eller du kan bede fastliggervognen om at starte på opvarmningen, før du kører hjemmefra, så den er lun og behagelig ved ankomst i de kølige sensommermåneder.

Klimaautomatik

iNet box giver dig mulighed for at styre campingvognens kompatible Truma-anlæg ned i nogle af de mindste detaljer; på Combi E-ovne kan du vælge mellem gas og el, og på klimaanlæg med varmepumpe kan du indstille driften – nedkøling, opvarmning eller automatisk.

En særlig klimaautomatik giver endda mulighed for at bede iNet-systemet om at holde en bestemt temperatur – uafhængigt at vejret udendørs. Med en kombination af klimaanlæg og kombiovn sørger systemet for, at opvarmningen foretages så bæredygtigt som overhovedet muligt.