Hobby 515 UHK i centrum ved Caravan Salon 2017

Til årets Caravan Salon i Düsseldorf fik Hobby De Luxe 515 UHK opmærksomhed fra mange messe-gæster, som ville opleve den smarte letvægtsvogn med hæve/sænke-seng.

Hvert år mødes de fleste store producenter af fritidskøretøjer, plus producenter af udstyr og tilbehør, til messen Caravan Salon i Düsseldorf. I år foregik det 25. august-3. september.

Sæsonens ultimative familievogn

Årgang 2018’s nyheder blev præsenteret, og der var masser af nyt om campingvognene og deres tilbehør – samt en publikumsrekord på 232.000 besøgende. Især Hobby De Luxe 515 UHK var populær blandt gæsterne.

Den nye Hobby De Luxe 515 UHK var nemlig én af de vogne, som der var ekstra ventetid på at se på messen. Hobby 515 er udstyret med hæve/sænke-seng til to personer samt en køjeseng forrest i campingvognen. Vognen kan rumme hele 7 sovende gæster –en ideel og familievenlig opbygning, som mange drømmer om.

Kvalitet og funktion i én

Hobby 515 er bare én af de fem familiemodeller i den nye årgang. Med sit helt nye layout med børneværelse forrest og rundsiddegruppe med hæve/sænkesengen bagerst er den hurtigt blevet lidt af en favorit blandt børnefamilierne. Brug af sænkeseng i en campingvogn er helt nyt hos Hobby, og det er allerede blevet taget godt imod.

Modsat andre leverandører med hæve/sænke seng har Hobby ikke gjort campingvognen højere end normalt. Den lavere højde betyder et lavere tyngdepunkt, som har betydning for køreegenskaberne.

En Hobby De Luxe 515 UHK tilbyder både kvalitet og funktionalitet i én campingvogn – og er en sikker favorit i sæson 2018.