Glem tøflerne med vandbåren gulvvarme

Når campingferien skal løftes til næste niveau, skal du vælge at installere vandbåren gulvvarme i din nye campingvogn. Det kan f.eks. være i de største af de rummelige Hobby Prestige-modeller.

Prestige er modellen, hvor Hobby har samlet al sin erfaring og alle sine smarte løsninger i ét, så familien kan nyde fornemmelsen af at medbringe deres egen hotelsuite på hjul. Følelsen af at være hjemme selv om man er på ferie er typisk for Hobbys campingvogne. Men i de største af modellerne har du mulighed for at tilkøbe en anden følelse, som er mindst lige så afhængighedsskabende og luksuriøst så man næsten føler sig som dronningen af saga.

Vi taler naturligvis om vandbåren gulvvarme, som er det nye skud på stammen hos HOBBY her i år 2018.

Uafhængighed og varme fødder

I de seks største Prestige-modeller (fraPrestige 620 CL), altså de syv med mest gulv! – er der mulighed for at tilvælge den vandbårne gulvvarme, når du bestiller din nye campingvogn. Gulvvarmen hænger sammen med ALDE Centralvarme, som også er et tilvalg i forhold til standardmodellen. Dog kan ALDE godt vælges i de mindre modeller, uafhængigt af vandbåren gulvvarme.

Til gengæld for denne investering får du ikke alene en opvarmning i fodhøjde, som er mere effektiv og behagelig end andre metoder. Du får også en uafhængighed, som de fleste campister vil sætte pris på.

Med ALDE centralvarme kan fyret både tilsluttes el-stikket og gasflasken, og derfor varmer det op, uden at din varmtvandsbeholder behøver være fyldt. Og du behøver altså heller ikke have tøfler med for at holde tæerne varme på camping.

Som sædvanlig når det handler om de løsninger, Hobby benytter, er udstyret testet grundigt for at sikre dig og din sikkerhed!

ALDE centralvarme og vandbåren gulvvarme kan tilkøbes i Prestige 620 CL, 650 UMFe, 650 KFU, 660 WFC, Prestige 720 KWFU og 720 UKFe. Læs mere på Hobbys website.