Fendt udvider produktionen

Fendts campingvogne har altid været respekteret for deres høje kvalitet og elegante design. Men efter Hobbys overtagelse eksploderede kendskabet til det sydtyske brand, som nu må udbygge produktionen for at følge med campisternes efterspørgsel.

Produktionshallerne i Mertingen i Bayern blev ellers nybygget i forbindelse med Hobbys overtagelse af Fendt campingvogne i 1999, og man havde nok forventet, at kapaciteten ville være tilstrækkelig i en betydeligt længere periode, end det har vist sig at være tilfældet.

Allerede i 2011 blev produktionen udvidet med 20 procent via en ombygning, og nu er Fendt altså nødt til at bygge en helt ny produktionshal.

Fendt vokser

Fendt har vokset sig til at være det næststørste campingvogn-mærke i Europa – efter Hobby – og det rækker ikke længere at producere 7500 vogne om året. En styrket indsats af de mere end 650 medarbejdere på fabrikken har i 2017 bragt antallet af campingvogne, som ruller ud af porten hos Fendt, op på 9700 om året.

Det kan lige præcis møde efterspørgslen – også på det danske marked, hvor Fendt efterhånden er det tredjemest populære brand.

Den nye hal er klar til at blive taget i brug om et års tid i slutningen af 2018.