Er det din tur til at sove længe?

Campinglivet er et tæt liv, hvor du hele tiden følger med i de medrejsendes aktiviteter. Også på tidspunkter, hvor du egentlig kunne undvære det. Men i den lille, elegante Hobby Excellent 460 SFf er det let at lade partneren sove længe, når du selv gerne vil tidligt op og i gang.

460 SFf er en ret perfekt rejsevogn, som nok især taler til par, der rejser uden børn. Den lille vogn er let at køre med, og indretningen er målrettet imod hyggelig tosomhed med side-siddegruppe og køkken i bagenden.

Det rummelige Slim Tower-køleskab skaber gode muligheder for at medbringe et lille lager af standard-madvarer til rejser over flere uger. Især hvis I vælger at tilkøbe Uafhængighedspakken med batteri og ladeapparat med booster.

Dobbeltseng med udstigning i begge sider

Det du kommer til at være allermest glad for i 460 SFf’eren er dog formentlig soveværelset i vognens forende. Den brede dobbeltseng (147 cm) har udstigning i begge sider, så du ikke behøver at forstyrre din partner, hvis du står tidligt op eller går sent i seng.

Eller måske er det dig, der får lov til at sove længe, mens din partner smutter ud på en tidlig morgen-travetur – og forhåbentlig har frisk morgenbrød med hjem.

Soveværelset kan naturligvis lukkes med en skydedør, så du kan sidde med morgenavisen inde i side-siddegruppen, uden at du forstyrrer din sovende partner.

Se nærmere på Excellent 460 SFf her [link: http://www.hobbyinfo.dk/campingvogne/product/414-excellent-460-sff]