Christina Hembo glæder sig til sin camping-sommer med Fendt

Christina Hembo, kendt for design-ure og smykker med sit brand CHRISTINA Jewelry and Watches, deler nogle af sine camping-oplevelser med dengodeferie.dk, når hun er på ferie med børnene Sophie og Marcus samt sin mand Claus i en splinterny Fendt campingvogn udlånt af Ny Vejle Caravan.

Jeg glæder mig meget til vores campingferie på Hvidbjerg Strand Camping, hvor vi for første gang skal bo i en Fendt Campingvogn. Jeg har hørt mange gode ting om Fendt campingvogne – alt lige fra de smarte detaljer til komforten.

Det bliver helt sikkert noget andet, end hvad vi har været vant til fra de tidligere campingvogne, vi har prøvet, og det glæder jeg mig til at opleve.

 

Perfekt familieferie

Jeg glæder mig til igen at skulle nyde campinglivet med familien – selv når det regner – er det hyggeligt at sidde i forteltet og høre regnen på teltdugen.

Ingen sommerbyge kan ødelægge børnenes besøg i campingpladsens badeland – de har set nærmere på vandrutsjebanerne på YouTube og er klar til at konkurrere om, hvem der kommer hurtigst ned ad den lange tunnelbane.

“Claus og jeg håber på masser af solskin, når vi skal ud at løbe nogle ture”

Claus og jeg håber dog på masser af solskin, når vi skal ud at løbe nogle ture, og når hele familien skal springe i Vesterhavets bølger og nyde den smukke natur langs de brede strande.

 

Interesse for design

Måske bliver der også tid til en udflugt til det nye bunker-museum Tirpitz?! Når man har interesse for design, som vores familie har, er man altid spændt på at se nye bygningsværker af den danske mesterarkitekt Bjarke Ingels.

Jeg er ikke i tvivl om, at ferien bliver alle tiders – jeg glæder mig til at se både Hvidbjerg Strand Camping og den splinternye campingvogn vise sig fra deres bedste side.

På billedet ses det, som vi absolut IKKE må glemme at tage med på en campingferie:  Diverse spil, fodbold + fodboldkegler, dykkerbriller, campingstole og 2 små hyggelige telte, fyrfadslys og fødselsdagsservietterne til vores årlige fødselsdagsfest for Marcus.