Caravan des Jahres – Fendt scorede hattrick

Danske campister er ikke alene om at have taget Fendt til deres hjerter. Europas største campingmagasin Caravaning kårede Fendt-vogne som de bedste i tre ud af fem kategorier i 2017.

Det tyske magasin, der regnes som førende inden for campingstoffet i europæiske medier, beder hvert år sine læsere om at vurdere de nye campingvogne på markedet. I 2017 var der 66 nye modeller at vurdere, og mere end 6.000 læsere svarede på det temmelig omfattende sæt af spørgsmål.

Afstemningen i Caravaning blev besvaret af flere campister, end der nogensinde tidligere havde stemt i Caravan des Jahres-konkurrencen tidligere.

Resultatet var overbevisende, da Fendt tog tre ud af de fem mulige førstepladser.

Tre gange camping-guld

Flottest var resultatet i ”mellemklasse”, hvor Fendt både tog førstepladsen og tredjepladsen. Nummer 1 blev Saphir-modellen, der også i Danmark er en af de mest populære blandt campisterne, og nummer 3 blev Opal.

I ”store mellemklasse” endte Fendt Diamant på førstepladsen, og i ”luksus- og topklasse” blev Brillant-modellen rangeret foran alle andre.

Kun blandt de mindste vogne i ”begynderklasse” og ”lille mellemklasse” havde Fendt ikke nogen vogne i top 3.

 

Håndværk og smukt design

Hos danske campister har Fendts campingvogne i de senere år oplevet stigende popularitet og efterspørgsel, så det er ikke svært at finde en af de prisvindende modeller, hvis du er nysgerrig og har et par timer til disposition i weekenden. Kig omkring din campingforhandler fredag eftermiddag – eller måske er du heldig at der også er åben søndag – så du kan stikke hovedet indenfor i en Caravan des Jahres.

Fendt er især respekteret for at bygge holdbart og i et smukt design – og den tyske producent fejrer de mange førstepladser ved at love, at man også i fremtiden vil have den største opmærksomhed på selv de mindste detaljer på de vogne, der ruller ud af produktionsbåndet.

Få et overblik over alle Danmarks Fendt-forhandlere her