Campingvogn: En kilde til gode oplevelser – og fast indtægt

Når du investerer i en campingvogn, investerer du i gode timer sammen med familien. Men hvorfor ikke også få lidt økonomisk afkast af vognen? Out2Camp er campinglivets svar på airbnb.

Du har måske prøvet en leje-vogn, før familien besluttede at investere i egen campingvogn? Mange campingpladser har haft et antal vogne stående, og det er en god mulighed for familier, som endnu ikke er klar til at investere i egen campingvogn. Vognene er ikke altid nye, de kan være lidt slidte, men det er bedre end ingenting.

At have egen vogn er en udgift, men det er en anden og mere positiv oplevelse at have alle sine egne ting i skabene. At indrette campingvognen præcis, som man kan lide det, og pakke den hjemme i indkørslen, før familien forventningsfuldt ruller afsted.

Til glæde for andre campingfamilier

Men selvom vi elsker campingferierne, bruger mange af os ikke vognen mere end 4-5 uger om året. Det er egentlig synd, både når man tænker på vognens pris og på, hvor meget god camping andre familier kunne have i din vogn i denne periode.

Med den nye tjeneste Out2Camp.dk kan du slå disse to fluer med et smæk; både dække lidt af dine udgifter til campingvognen og glæde andre campingglade familier. Via Out2Camp.dk kan du formidle privatudlejning af din campingvogn eller autocamper på præcis de vilkår, du ønsker: Hvor mange uger om året, i hvilke perioder, ønsker du at udleje? Og er vognen en fastligger eller kan den afhentes hos dig på adressen?

Out2Camp tager ansvaret

Hvis du skal udleje, er det vigtigt at du føler sig tryg. Så ud over at formidle kontakten, tager Out2Camp sig af nogle af de bekymringer, du måtte have: Sørger for forsikring, sikrer at betalingen kommer i hus og godkender lejerne.

Out2Camp koster dig ikke noget, før du har fundet en lejer. Når der er indgået en lejeaftale, skal tjenesten have et servicegebyr på omkring 20% af lejeindtægten.

Se mere på Out2Camps website