Camping-opvask med stil

Under campingferien er opvasken ofte er en hyggestund i selskab med andre campister. Med Hobbys nydesignede viskestykker klarer I opvasken effektivt og i fin stil.

Hver campingfamilie har sine egne traditioner omkring aftenens opvasketur i fælleskøkkenet. Ofte er det her, børnene kan give en hånd med feriens få pligter. I andre campingvogne er det måske herrerne, som tager opvaskebaljen under armen – eventuelt bevæbnet med en kølig øl til at lette opgaven.

Udstyret i orden

Men fornøjelsen ved opvaskefællesskabet får et hak i tuden, hvis du har fået et dårligt viskestykke med – sådan ét, som bare flytter vandet rundt på dit service uden at gøre nogen gavn.

I denne sæson har Hobby fået produceret et sæt viskestykker, som både er lækker i kvalitet og har et smart design. Så hvorfor ikke investere i et par virkelig gode viskestykker, som endda sælges til den fornuftige pris af kun 49 kroner for to stk + fragt.

Design-viskestykker i handlen

Hobby-viskestykkerne vil kunne købes hos udvalgte Hobby-forhandlere allerede fra sensommeren.

Du kan også bestille dit sæt via Hobbys Facebookside

 

Er du den heldige ejer af en nyere Hobby-campingvogn kan du tørre dine viskestykker på det nye udtræk-stativ, der blev standard i mange Hobby-modeller fra 2017.