Camping, gourmet og luksus

Ribehøj leverer en unik kombination af afslapning, gourmetmad – og ophold i din egen campingvogn. En eksklusiv, næsten hemmelig, destination i hjertet af Jylland, hvor stress er noget, du læser om i avisen.

Du har aldrig været på et lignende sted.

Ribehøj opsummerer sit tilbud i mottoet ”slow living”, og måske er det den bedste måde at forstå det på. Du føler i den grad, at du lever livet. Men samtidig mærker du også, at du er helt nede i tempo og kan slappe af.

 

Innovativ mad med begge ben på jorden

Du kan nyde roen i den smukke park, hvor alle campingvognene er placeret med udsigt over pladsens stille sø. Det vigtigste, du skal tage stilling til, er om du skal have et glas kølig hvidvin i lounge’en, før du bestiller din mad. Og om du foretrækker din gourmetmenu 4-retters eller 6-retters…

– Restauranten er omdrejningspunktet for Ribehøj. Men vi serverer ”innovativ mad med begge ben på jorden”. Du får en oplevelse med vores oplevelsesmenuer, uden at behøver at vide noget eller tænke over det. Stemningen er meget uformel – også i restauranten, siger køkkenchef og medejer Kaare Byskov.

Ventelisten er konstant

Ribehøj har udviklet sit gourmet-tilbud over de seneste fem år, så det i 2016 blev nødvendigt med en større udbygning af restauranten samt et større antal værelser i hotelbygningen. Men på trods af den markant øgede kapacitet er der konstant venteliste på ophold i det helt specielle, sydvestjyske campinghotel.

– Stemningen er i højsædet. Det er bl.a. derfor, alle vores bygningen er bygget i rene naturmaterialer. Men samtidig har alting hotelstandard, f.eks. med håndklæder af stof. Det omfatter også de faciliteter, der hører til campingpladsen, siger Kaare Byskov

Er du også fristet til at booke et ophold på Ribehøj? Eller har du bare lyst til at deltage i Fendts konkurrence på facebook, hvor et gourmet-campingophold er blandt præmierne?