Åbent Hus fejrer Hobbys 50 års jubilæum

I weekenden kan vi komme til Åbent Hus og få en god camping-snak med vores lokale Hobby-forhandler. Hobby har rundet et halvt århundrede, og det fejrer Hobbys forhandlere med alle camping-fans. De yngste gæster kan få en ny, blød rejsemakker med hjem – Hobbys nye maskot Bobby.

I 50 år har Hobby, Europas største producent af campingvogne, stået for gode campingminder. Det fejrer landets 19 Hobby-forhandlere ved at invitere til Åbent Hus i weekenden 28.-29. oktober, hvor Hobby-elskere kan udforske den kommende sæsons spændende nyheder og jubilæumstilbud.

Så kig ind hos en forhandler nær dig, vær med til at fejre jubilæet i selskab med andre Hobby-campister og bliv inspireret af Hobbys nye, moderne og børnevenlige campingvogne. Kom i god tid, så de yngste i familien kan få en Bobby-bamse med hjem. Senere på dagen bliver der delt Bobby-aktivitetsbøger ud, så ingen går tomhændede hjem.

 

Jubilæumstilbud i Excellent-serien

Hvis du er på udkig efter en ny campingvogn, er der virkelig mulighed for at få noget for pengene med Hobbys tre nye Excellent jubilæumsvogne.

Jubilæumsvognene i Excellent-serien er alle spækket med ekstra-udstyr – faktisk den største standard-pakke, Hobby nogensinde har udbudt. Standard-pakken byder på alt lige fra gulvtemperering og markise til 19” LED-fladskærm samt meget mere.

 

Snyd ikke dig selv for at se Hobbys nyheder

Selv hvis det ikke er Excellent-vognen, som har stjålet dit hjerte, bliver du ikke snydt for nye oplevelser. Alle Hobbys vogne er nemlig fyldt med ekstraudstyr – men som en del af deres standard-pakke.

Hobby Premium leveres for eksempel som standard med Hobbys nye LCD betjeningspanel, der giver mulighed for at styre lys og varme via smartphone eller tablet.

Uanset om du er på jagt efter en ny campingvogn, eller om du bare elsker den tid på året – du ved, tiden når du endelig kan kigge nærmere på de nye Hobby-modeller – har du udsigt til en hyggelig dag, når du besøger din Hobby-forhandler til Åbent Hus. En dag i campingvognens tegn og et indblik i, hvad Hobby og den nye maskot Bobby har at byde på i sæson 2018.