3 tip: Sådan gør du konen glad på camping

Camping er familiens ferie, for børnene elsker de fantastiske legemuligheder på campingpladsen. Men konen skal jo også have en god ferie – her er tre tips til, hvordan du holder din hustru happy på camping.

I ferien får mange ting lov til at sejle lidt mere, end de gør til dagligt. Tids- og kostplaner ændrer sig. Måske kan du godt have den t-shirt på igen i dag, som du brugte i går. Men nogle ting vil din kone gerne have styr på. F.eks. at hele familien får et bad af og til, og at børnene vasker hænder inden de spiser.

  1. Håndvask bliver sjovt for børnene, når du binder en nylonstrømpe med et stykke håndsæbe fast til den nærmeste udendørs vandhane. Sæben drypper hurtigt af efter brug, og du binder knuden, så den ikke kan nå jorden.
  2. Brusebad i moderne baderum på campingpladsen er en ren fornøjelse. Dog ikke når du opdager, at du har glemt din shampoo og skal tilbage til campingvognen. Når din kone har sin ShowerLine Caddy om halsen, er hun sikker på at få det bad, hun fortjener. Vil du lave din egen ShowerLine Caddy? Så skal du blot bruge en keyhanger, 3-4 rejseflasker fra Matas og nogle store tykke køkkenelastikker.
  3. At sove længe er en luksus, hverdagen ikke altid tillader. Men i ferien kan du give din kone en ekstra halv time under dynen, mens du tager dig af morgenmaden. Og hvad gør mere lykke ved morgenbordet end en bunke pandekager – brug fx fryseposer til at dosere pandekagedejen, når du forbereder din breakfast-surprise i campingpladsens køkken. Klik her og få en virkelig lækker opskrift på pandekager
ShowerLine

ShowerLine Caddy